בעיות במע' העיכול

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/02/2015 | 19:27 | מאת: מור

שלום ד"ר אני בת 25 עם משקל עודף ולאחרונה סובלת מעצירות וכאבים חזקים בזמן יציאות ברמה שממש כמעט בלתי אפשרי לבצע יציאות (אם אני לא טועה גם מלווה בטחורים). העניין הוא שאני חוששת שמתפתחת לי מחלה בדרכי העיכול יש סימנים משונים שיש לי בכ-שלוש שנים האחרונות. הרפואה בקהילה מצאה חיידק בקיבה ובבדיקה חוזרת זה עבר. אבל יש לי כאבים חוזרים והולכים בצד שמאל קצת תחת הריאות, ריר ביציאות ודם בצואה, שילשולים לעיתים תכופות, בחילות ובערך אחת לחודש בתקופה האחרונה התקף הקאות שנמשך יום-יומיים וקשה לי לחזור לאכול או לשתות (מקיאה אפילו מים). תחושה של חולשה (כנראה בשל בעיות ספיגה של ברזל/ויטמינים-נמוכים בבדיקות דם). אני לא יודעת אם זה קשור אבל גם דלקות חוזרות בשתן. וגם הרגשה של קושי בבליעה אולי רפלוקס פשוט תחושה של התכווצות בגרון בעיקר אחרי אוכל. דבר נוסף-תחושה מוזרה בגוף כששותה מים מן קור פנימי ומרגישה אותם זורמים בגוף. השאלה שלי אם יכול להיות שיש לי מחלה בדרכי העיכול כי רופאת המשפחה לא "מתרגשת" ומציינת שהבדיקות של החיידק תקינות אבל אני ממשיכה לסבול. אודה מאוד לתשובתך. יום טוב.

מור שלום אכן יש לך אוסף תסמינים מרשים. בהחלט אפשרי שיש לך מעי\קיבה רגישים פני לגסטרואנטרולוג בקופה ע"מ להבהיר את הדברים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול