בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/01/2015 | 20:12 | מאת: דנהההה

שלום אני סובלת מעצירות קשה אני מאז ומתמיד מתפנה רק פעם בשבוע וגם זה בלחץ בזמן האחרון אני לא מתפנה בכלל כאילו זה מחמיר ברמה כזאת שאנע מרגישה שאני עומדת להתפוצץ עד שאני עושה חוקן גם עליתי במשקל ואני בטוחה שזה גם בגלל זה כי אני מכניסה אוכל לגוףףף יום יום ולא מוציאה כלום ואני מיואשת בבקשה תעזור לי

דנה ההה שלום אין קשר בין הכמות הנכנסת לזו היוצאת. אנו עוסקים כעת במחקר בקפסולה רוטטת לטיפול בעצירות. אם את מעוניינת - טל - 036974463 \ פקס - 036974006

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול