עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/01/2015 | 21:41 | מאת: עירית

שלום רב, בשנתיים האחרונות אני נוטלת סימבלטה 30 מ"ג על רקע פיברומיאלגיה / כאבי שרירים שמאוד עוזרת. תופעת לוואי לטיפול היא החמרה בעצירות. התחושה היא שהמעיים " עצלות" נוטלת נורמלקס, אוכלת הרבה יקות ושותה מיים...לא מספיק עוזר. האם יש תרופה שיכולה לגרום למעיים לתפקד טוב יותר? קראתי על רזולור , האם יכולה לעזור? תודה.

עיתית שלום את מכניסה עצמך למעגל של טיפול בבעיה \ טיפול בתופעות לואי מהטיפול... מצי את האופציה התזונתית ונרמלקס (ניתן להגיע עד 4 מנות \ יממה) לפני מעבר לרזולור

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול