רזולור או אגיולקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/12/2014 | 18:37 | מאת: תמר כהן

שלום רב אני סובלת מעצירויות כ- 18 שנים. לאחר שנים של טיפולים שונים שלא עזרו, כמו זריקות בוטוקס לפי הטבעת, טיפול בשיטת HAL DOPPLER וניתוחים עקב טחורים, פיסורה ופיסטולה. לאחר שהפיסורה חזרה (כי גם לאחר הניתוח העצירויות לא עברו) החליט פרוקטולוג שאני צריכה ליטול אגיולס מידי יום, לכל החיים. ואכן עם כפית אחת מהגרגירים מידי ערב בעיית העצירות נפטרה, מזה 5 שנים. (אם כי, אם אני שוכחת לקחת יום אחד אני שוב בעצירות). 1. האם כדאי לי לנסות את הרזולור והאם זה עדיף במקרה שלי? 2. האם האגיולקס ממכרר ו/או גורם לעצלות של המעיים? תודה רבה

תמר שלום הייתי ממצה את הטיפול באגיולקס ולא עובר לתכשיר אחר אלא אם יפסיק לעזור אגיולקס אינו ממכר או גורם לעצלות המעי.

12/01/2015 | 11:55 | מאת: יעל

שלום אני לקחתי אגיולקס וזה מכיל סנה וזה מאוד מאוד ממכר שלא תעזי להתחיל עם זה!! זה הרס את חיי הנורמלים ואני עכשיו בברור עם גסטרולוג לגבי טיפול נורמלי עבורי. אבל אני שוב מדגישה שזה ממכר ויוצר תלות וכל פעם צריך להעלות בכמות ואני מאוד כועסת על הרופאת משפחה שבכלל נתנה לי תכשיר כזה!!

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול