עצירות לאחר קל בטן

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/01/2015 | 18:49 | מאת: נ

שלום רב, אני בת 27, בריאה בדרך כלל. בשבוע שעבר סבלתי משלשולים ונטלתי קל בטן (4 טבליות במהלך יום אחד). השלשולים פסקו באותו יום ומאז לא היו לי יציאות כלל- עברו שישה ימים. האם עלי לטפל או להמתין? אם להמתין-עד מתי? אם לטפל- באיזה אופן? תודה

ננ שלום קל בטן אכן גורם לעצירות. הרבי באכילת סיבים תזונתיים ושתיה. האפקט העוצר שלו אמור לחלוף ימים לאחר הפסקת התרופה. מעבר לשבועיים - אם לא היתה יציאה - יש לטפל בעצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול