בנפייבר או קונסיל

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/01/2015 | 20:17 | מאת: דקל

שלום, אני חולה קרוהן עם חשש לפיסורה. רופא יעץ לי לקחת כפית קונסיל ביום להקלה על היציאות. הדיאטנית טענה שעדיף בנפייבר (גורם לפחות תופעות לוואי). האם מניסיונך יש הבדל בין התכשירים מבחינת תופעות הלוואי? דקל

בנפייבר מורכב מצמח הגואר גאם - סיב תזונתי מסיס לחלוטין. קונסיל - מורכב מפסיליום -זרעים והקליפה של צמח הפלנטגו איספגולה - יש מידע רפואי רב על יעילות תכשיר זה להערכתי אין הבדל יסודי בתופעות הלואי בתכשירים אלו אם ניטלים לפי ההנחיות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול