עצירות לאורך זמן

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/12/2014 | 12:44 | מאת: תומר

שלום. יש לי עצירות כחודש. עד היום הכל היה תקין. בן 46. היום ניסיתי לעשות חוקן שקניתי בבית מרקחת והצלחתי להכניס רק מעט מאד נוזל. למרות זאת היתה קצת יציאה בהתחלה קטה ואחר כך רכה אבל קצת. לא הרבה אבל הקל קצת. שמתי נר אחרי שעה יצא רק מיים. יש לי קולונוסקופיה בעוד שבועיים. האם שמן פרפין יכל להקל בינתיים? מה עוד יכל להקל בינתיים?

תומר שלום שמן פרפין או נורמלקס \ בנפייבר \ קונסיל \ חלב מגנזיום עשויים לעזור

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול