מעי רגיז

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/12/2014 | 21:48 | מאת: בר

שלום . אני בת 37 , סובלת ממעי רגיז ומשתמשת בנרות גליצרין הרבה שנים . לא יכולה להתפנות בלי נר גליצרין אפילו לא במצב של קלקול קיבה . לאחרונה בשעות הערב אינני מצליחה להתרוקן גם עם נר ( עד עכשיו הייתי מתפנה 3 פעמים ביום ) רציתי לדעת איך אפשר להחזיר את המעיים לפעולה טבעית או שייתכן שכבר נוצר נזק בלתי הפיך !? אשמח לתגובה . תודה .

בר שלום קשה לאלף את המעי לחזור לפעילות רגילה ללא משלשלים הייתי מנסה לרדת בהדרגה במינון הגליצרין ובמקביל לבדוק שיפור בנושא תזונה \ שתיה \ פעילות גופנית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול