עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/12/2014 | 19:47 | מאת: אלווירה

אני בת 43 עם עצירות 20 שנה ד"ר המליץ לקחת 2כפות נורמלקס+ קונסיל אני רוצה להגיע למצב בלי שום תרופה בעבר עברתי הרבה פעמים טיפול של ניקוי רעלים עם מיים מה אלי לעשות ?בטן נפוחה כול הזמן כאילו אני בחודש 5 בהריון תודה אסמח לקבל המלצה במייל

אלווירה שלום בנורמלקס משתמשים בכוסות המידה של החברה (17 גרם). ניתן לפי המלצות החברה להעלות את המינון עד ל - 4 כוסות ליום. העלי בהדרגה את המינון עד להשגת האפקט הרצוי קונסיל יעיל ג"כ לעצירות אך יכול לגרום לנפיחות וגזים.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול