נמאס לי כבר מהעצירות הזו!

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/12/2014 | 19:42 | מאת: רוני

לא משנה מה אני עושה, שום דבר לא עוזר לי למעט תרופה שהרכבה הכימי דומה לנורמלקס (רגולקס). אני משתדלת לשתות, לאכול סלטים (שמעתי שתפוחים יכולים לסייע במקרי עצירות), אך שום דבר לא עוזר לי, ובנוסף היציאות שלי (אחת לשלושה ימים) מאוד קשות ודביקות וכרוכות במאמץ רב (אף דרך עזרה ידנית). אני לא יודעת מה לעשות יותר, אני מיואשת. אשמח לעזרה.

רוני שלום פני לרופא מטפל לבדיקות ראשוניות. אם אין בעיות נוספות - העזרי בדיאטנית העוסקת בתחום אם את מעוניינת וללא מחלות רקע - מתנהל באיכילוב מחקר בקפסולה רוטטת לעצירות 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול