עצירות ובעיות נוספות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/11/2014 | 05:15 | מאת: גלית

אני סובלת מעצירויות ומעי רגיז כבר מעל ל12 שנים.לפני כ11 שנים התחלתי להשתמש בלקסעדין,והכמות גדלה וגדלה עד שכיום אני נוטלת המון כדורים ליום.(חפיסות שלמות) שום דבר אחר לא עוזר,וכשאינני לוקחת תוך יום יומיים אני מפתחת בצקות,מיימת אשר אושרה בבדיקות אולטרסאונד,ותפקודי הכבד שלי עולים.זה לא עובר עד שאני חוזרת להשתמש בלקסעדין.האם יש פיתרון?

גלית שלום עצירות ומעי רגיש \ נטילת משלשלים או הפסקתם אינם גורמים למיימת \ הפרעה בתפקודי הכבד יש תאורים של בצקות ברקמות תת-עוריות כתגובה להפסקת מיידית של משלשלים שניטלו זמן ממושך ובמינון גבוה. אם את נוטלת משלשלים ומעוניינת להפסיק - חייבת לעשות זאת בהדרגה עלייך לעבור בירור מלא למחלות כבד \ כליות \ הפרעות אנדוקריניות ע"מ לברר את הבעיה התחילי אצל רופא משפחה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול