נורמלקס במינון גבוה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/11/2014 | 16:52 | מאת: משה

אני נוטל נורמלקס באופן קבוע על בסיס יום יומי מזה שש שנים. לאחרונה ההשפעה של התכשיר החלה לרדת ולכן הגברתי את הכמות לשתי מנות ביום במקום מנה יומית אחת כפי שמופיע בהוראות השימוש. האם לדעתך כרופא מומחה ניתן לקחת על בסיס קבוע שתי מנות יומיות של התכשיר? האם יכול להיגרם נזק כלשהו לגוף כתוצאה מהמינון המוגבר? האם אתה ממליץ לבצע בדיקות דם מסוימות כדי לשלול נזק אפשרי כזה?

משה שלום אכן המנה המומלצת היא אחת ליום ניתן לפי המלצות החברה להגיע בבטחון עד ל - 4 מנות ליממה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול