שלום

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/11/2014 | 06:43 | מאת: ליטל

אני סובלת מאז שאני זוכרת את עצמי מעצירויות. מבדיקות רבות שעשיתי בסופו של דבר הבעיה שלי אובחנה כמעי רגיז. לאחרונה בנוסף אני סובלת מאי מתן שתן אשר מורגש לפעמים ביום אך בעיקר באמצע הלילה. אני מוצאת את עצמי קמה להתפנות בערך 10 פעמים בלילה כי זה פשוט לא מאפשר לי לישון וכשאני מנסה להתפנות השתן פשוט יוצא בכמות מאוד מאוד קטנה או בכלל לא.. האם יש קשר בין שתי הבעיות ? ומה אפשר לעשות?

ליטל שלום אינני יודע ע"ס מה אובחנת כסובלת ממעי רגיש. קיימת גם תופעה של שלפוחית רגישה. המערכות הללו ברצפת אגן חופפות בעצבוב ושרירים מסויימים ולכן יכולה להיות חפיפה בתסמינים שונים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול