עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/09/2014 | 18:49 | מאת: דיאנה

שלום. אני בת 17 וכבר חודש, פחות או יותר, התחלתי לסבול מעצריות בעקבות נטילת כדורי ברזל טבעיים (הפסקתי לקחת אותם, אבל העצירות נשארה). אז יש לי כמה שאלות: 1. האם זה הגיוני שלמישהי בגילי תתפתח עצירות כרונית? (פעילות המעיים שלי לפני כן הייתה תקינה לחלוטין- יציאות בתדירות של יומיים, שלושה). 2. התחלתי להשתמש בנורמלקס. האם אחרי שימוש של שלושה שבועות המעיים שלי לא יתפקדו? 3. העצירות תעבור? בתודה רבה על הסבלנות.

דיאנה שלום כדורי ברזל יכולים לגרום לעצירות עצתי - הפסיקי הכל. חזרי לתזונה בריאה עשירה בסיבים ושתייה. רוב הסיכויים שעם מעט סבלנות הכל יחלוף

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול