עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/09/2014 | 14:06 | מאת: מישהו

אפשר להגיד שכבר יותר מחודש פחות או יותר אני מרגיש שיש לי בעייה עם היציאות ומה שלא ניסיתי שום דבר לא עזר. לגבי תזונה אני משלב פירות וירקות בקביעות ושותה כמות טובה מאוד של מיים וכל זה עוד ליפני שהעצירות הזאת התחילה . בעיקרון אני לא מרגיש צורך להתרוקן כל היום וגם שאני כן מרגיש שזה בדרך כלל מאוחר יותר בערב ומנסה להתרוקן זה פשוט רק גזים . ומתי שכן יש יציאות זה לא בטבעיות ומצריך מימני מאמץ.. יש לציין שאני לא עושה פעילות גופנית.. אני בסופו של דבר יכול להגיע למצב שיומיים בערך לא הייתה לי התרוקנות וזה מרגיש לא נעים שהבן קצת נפוחה ... מה עושים ?

למישהו שלום יציאה פעם ביומיים עדיין בתחום הנורמה. עצתי - שפר את אורח החיים לפני מחשבה על משלשלים - תזונה \ שתיה \ פעילות גופנית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול