אני עומדת למות!

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/09/2014 | 21:07 | מאת: עדן

שלום, אני בת שבע- עשרה, ויש לי עצירות כבר חודש ושום דבר לא עוזר. נדמה לי שאני עומדת למות. אגב, התחלתי לקחת נורמלקס בהמלצת הרופא, ובהתחלה הוא אכן עזר לי, אבל עכשיו הוא אינו מסייע לי ואני מיואשת לגמרי. אשמח לעצות, כי זה ממש הורס את חיי וגורם לי לדיכאון עמוק. תודה מראש.

עדן שלום העלי בהדרגה את מינון הנורמלקס. לפי המלצות החברה ניתן באופן תאורטי להגיע ל 4 מנות \ יממה. עצרי במינון שמתאים לך. תדירות יציאה נורמלית: בין 3 בשבוע כמינימום ל - 3 ביום כמקסימום

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול