לא עוזר

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/09/2014 | 16:38 | מאת: רותם

לפני שהתחלתי בדיאטה לפני כחודש הייתי עושה כל בקר קבוע וערב כבר חודש שיש שיבוש קשה ביציאות שלי , עד שנעצרו כלל ביום רביעי אני אוכלת ירקות ומסודר ושותה המון מים ופעילות גופנית , ביום שישי לקחתי בשעה 18:00 בערב 17 מ"ל , ושום דבר לא קרה אתמול בערב שוב , וכלום , הבקר עם הקפה שוב ולא הייתי בשירותים מה קורה לי .?? הצילו.

רותם שלום ככל הנראה השינוי התזונתי הביא לעצירות. אם את לוקחת נורמלקס העלי במינון ל - 2 מנות. תאורטית - עד 4 מנות ליממה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול