עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/09/2014 | 06:39 | מאת: יוסי

שלום אני לוקח כדורי נוגדי דיכאון שהפסכיאטר שלי אמר שזהו הסיבה לעצירות שלי נתן לי פתק לרופא משפחה והרופא נתן לי ככדורים של "לקסעדין" עכשיו הוא לא אמר לי כל כמה זמן צריך לקחת את זה כי אם אני לא לוקח לא יוצא לי ביכלל אז השאלה שלי בבקשה האם צריך לקחת את זה פעם ביום או כל כמה ימים.תודה רבה

יוסי שלום המינון הרצוי הוא מאד אינדבידואלי. נסה לקחת מינימום טיפול שיתן מקסימום אפקט. כללית, מספר היציאות הנורמלי באוכלוסיה המערבית: בין 3\יום ל - 3\שבוע

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול