משקה אלוורה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/09/2014 | 16:03 | מאת: עצירות קשה

אני סובל מעצירות קשה כבר המון שנים. התחלתי לקחת משקה אלוורה והפלא ופלא זה עוזר מאוד. רציתי לדעת האם זה גורם לתלות במעיים? כלומר האם המשקה ממכר ובלעדיו תחזור העצירות שוב?

14/09/2014 | 01:41 | מאת: עצירות קשה

יוצא לי הרבה פעמים עאשר אני בשירותים ואין יציאה- מין נוזל שקוף כזה דמוי נזלת/זרע...רציתי לשאול מה זה ומה זה אומר? לציין שבבדיקת קולונוסקופיה הכל היה תקין... ושאלה נוספת- אם בדיקת קולונוסקופיה תקינה- עדיין יכול ליהיות שיש בעייה ב תנועתיות במעי שאותה אי אפשר לברר בקולונוסקופיה נכון?

עצירות קשה 1. הנוזל ככל הנראה הפרשות תקינות של המעי הגס 2. קולונוסקופיה אינה בודקת תנועתיות - אך ורק אנטומיה.

לעצירות הקשה שלום אלוורה הנו משלשל ידוע מקבוצת הממריצים. אין התמכרות במובן הרגיל אך הגוף מסתגל ואם מפסיקים העצירות צפויה לחזור

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול