עצירות כרונית שנים רבות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/09/2014 | 10:07 | מאת: אודליה

מעל שלושים שנה אני סובלת מעצירות. משתמשת בנרות גליצרין אך ע אך תמיד כתוספת. בארבע חמש שנים אחרונות לוקחת נורמלקס גם עם נרות אך כבר לא ממש עוזר. בכל השנים לפעמים משתמשת כתוספת בלאקסעדין. קראתי על המחקר באזור המרכז אך אני מהצפון ולא יכולה בתקופה זו להגיע לשם.מסיבות אחרות. שאלה ראשונה - קניתי מגנזיום אך הטעם נורא. האם אפשר לערבב עם מיץ כלשהו? והאם זה עוזר? שאלה שניה - האם יש משהו אחר במקום מגנזיום שאפשר לקחת? במקום המגנזיום כתוספת לנורמלקס. תודה.

05/09/2014 | 11:54 | מאת: בדוי

את יכולה לנסות תרופת רזולור אם נמאס לך ממשלשלים ,מנסיון ניתן לערבב בנורמלקס כפית חלב מגנזיום של מגנולקס בטעם בננה או תפוז לפני השינה ואז היציאה יותר מימית וקלה בבוקאר

אודליה שלום הפסיקי בהדרגה את כל התרופות שאינן עוזרות ונסי רזולור

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול