מגנוקס נוזלי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

04/09/2014 | 22:27 | מאת: אראל

היי, אני בת 21, סובלת מעצירויות מגיל צעיר. התזונה שלי נכונה ובריאה, מודרכת ע"י תזונאי, אך אינני מצליחה לפתור את בעית העצירות. שותה לפחות 3 ליטרים ביום ומבצעת פעילות ספורטיבית 4 פעמים בשבוע. לאחרונה נתקלתי באינטרנט בתכשיר שנקרא מגנוקס נוזלי של חברת נוה פארמה. השתמשתי במוצר במשך חודש והוא מאד עזר . לאחרונה חל שינוי בתגובת הגוף שלי לתכשיר, וחוששת שאיננו מגיב עוד. אני מפחדת שגרמתי לעצמי לנזק במעי, למרות שהתכשיר מבוסס על מגנזיום שזהו מינרל חיוני לגוף האדם. אשמח לייעוץ בהקדם.. תודה

אראל שלום אין נזק בתכשיר בשימוש במינון מקובל. המאפיין תכשירים אלו שהנם יעילים לפרק זמן מוגבל ואז יורדים ביעילות ויש צורך להעלות את המינון.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול