סוג של עצירות שהתחילה ליפני כחודש בערך.

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/09/2014 | 22:09 | מאת: מישהו

שלום. משהו כמו חודש שיש לי בעיות עם היציאות או שאני מרגיש שפשוט אין לי לעשות או שמתי וכן אני מרגיש שיש זה ממש מעט ואני לא מרגיש שההתרוקנות מלאה וגם זה היה קצת בהפעלת מאמץ. לגבי תזונה אני משלב פרות וירקות שותה הרבה מאוד מיים בקביעות ,ניסיתי כל מיני דברים שלא עזרו כמו את השזיפים המיובשים שמשרים במיים ועוד.. מה יכולה להיות הבעייה ?

למישהו שלום אינני יודע מה הבעייה אך מכיוון שהבעיה החלה לפני כחודש היא יכולה להיעלם ספונטנית כמו שהגיעה. להערכתי יש להמתין בסבלנות ולשפר הרגלי תזונה \ שתיה \ פעילות גופנית ככל הניתן

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול