שלשול ועצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/08/2014 | 21:45 | מאת: גיל

שלום, אני בן 16 ולפני כמה שבועות החלו לי שלשולים (אני לא יודע אם זה קשור אבל שתיתי במקרה חלב פג תוקף באותו יום) לאחר 3 ימים ממתי שהתחילו השלשולים התחלתי לקחת גיינר כחלק מתפריט מכייון שאני מתאמן בחד"כ, השלשולים נמשכו 3 ימים אחרי שהתחלתי לקחת אותו ולאחר מכן נהייתה לי עצירות שנמשכת עד עכשיו, היציאות מתרחשות כל יום אך מלוות במאמץ רב מאוד. אוסיף ואציין שאני אוכל גביע קוטג' 9% ביום, גבינה בולגרית וצהובה, ושותה 400 מ"ל חלב ביום, אלה מוצרי החלב שאני אוכל אם זה רלוונטי. אשמח לדעת מדוע נגרמת העצירות ומה לעשות כדי לטפל בה, תודה.

גיל שלום אין לי הסבר לעצירות לבד מהגיינר שהתחלת לקחת. עקרונית לפי הרכב החומרים המצויין בתוויות - אין שם גורם בור המשרה עצירות אך איננו יודעים אף פעם מה ההרכב האמיתי מכיוון שזה מוגדר כתוסף מזון ולא תרופה מוצרי חלב אם עושים משהו - בד"כ נטיה לשלשול ולא עצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול