עצירות כתוצאה מחסימה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/08/2014 | 00:17 | מאת: מרים

שלום. לאחרונה התחילה לי עצירות ואני צריכה ממש להתאמץ כדי להתפנות. ולא הייתה סיבה מיוחדת לכך- אפילו העליתי את כמות הסיבים התזונתיים. אז קראתי באינטרנט לגבי הסיבות לעצירות ונתקלתי בתוצאה של- עצירות כתוצאה מחסימת גוש צואה. וממש נלחצתי שזהו המצב אצלי. תוכל לפרט מהם התסמינים?

מרים שלום זה העונש של קריאה ללא אפשרות לעשות סלקציה של האינפורמציה... פני לרופא מטפל שיבדוק אותך - התשובה מיידית לגבי גוש חוסם בחלחולת

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול