עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/08/2014 | 09:40 | מאת: מוטי

היי, בחודש האחרון אני סובל מעצירות, פעם ראשונה בחיים אני חייב לציין. סהכ ההרגשה היא כאילו תפקוד המעיים נהיה "עצלן" ואיטי, יש יציאות אבל הן מצריכות ישיבה ממושכת בשירותים. מה שמוזר הוא שזה הופיע דיי ב"ספונטניות", לא היה שינוי באורך חיים או תזונה. אני פעיל ספורטיבית. מה שמדאיג אותי הכי שאתמול התחיל דימום. ברגע שאני מתיישב וקצת מתאמץ, מתחיל דימום. איך אפשר לטפל בזה, ומזה יכול להיות?

מוטי שלום מציע לך להבדק ע"י רופא לגבי העצירות והדמם מפי הטבעת בינתיים הרבה בשתיה ואכילת ירקות ופירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול