פיסורה?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/08/2014 | 09:15 | מאת: חסוי

היי, אני בת 30, בריאה בד"כ, ללא עודף משקל, התזונה שלי עשירה בירקות וקוואקר. היציאות שלי הן פעם ביום בבוקר לאחר ישיבה של כ25 דק'. כבר כמה ימים שכשאני מנגבת יש מעט דם על הנייר ומרגיש שיש איזשהו חתך/פצע בפי הטבעת . אני משערת שזו פיסורה. אני קצת מתביישת ללכת לרופא שיבדוק שם. האם יש טיפול שאוכל לעשות בלי ללכת לרופא? ובמידה ויש, תוך כמה זמן אמורים להרגיש הטבה? כמובן שאם זה לא יעזור אלך אליו... תודה

לחסויה שלום באם יש פיסורה - אוכל עשיר בסיבים עשוי להקל מציע לך בכל אופן ללכת להבדק ע"י רופא

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול