עזרה בבקשה בנוגע לעצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/08/2014 | 22:56 | מאת: בתאל

, שמי בתאל, בת 20, הריון ראשון שבוע 22 4, אני סובלת מעצירות קשה כבר תקופה (עוד מהרבה לפני ההריון, זה בא והולך שבועות טובים יותר ושבועות פחות טובים...) בכל אופן העניין הוא שאני מרגישה שאני צריכה להוציא ואני הולכת לשירותים אני ממש מתייסרת ונאבקת וממש ממש כואב לי, מתנצלת על הפירוט אבל הצואה עומדת ממש בפי הטבעת ממש כמו בלוק ואני נאבקת בכדי להוציא... העניין הוא שאני מתאמצת עד כדי כך שאני מרגישה כאילו אני פוגעת בעוברית שלי.. זו מין אשליה כזו שמקוב מאמץ אני דוחפת אותה למטה... בנוסף לכך תמיד שזה קורה לי ( משו כמו פעמיים,3 בשבוע) יחד עם המאמץ יוצא לי מהנרתיק נוזל לבן כזה כמין הפרשה מרירית הרחם וזה קצת מלחיץ אותי.. השאלה שלי היא מה אני יכולה לעשות בנידון? והאם באמת מאמץ אדיר יכול לפגוע בעוברית שלי או במשהו שקשור להיריון? זה באמת סבל שבלתי אפשרי להסביר ממש כאב לא נורמלי. שעד כדי כך שחצי שעה אני יושבת וממש מנסה מתאמצת ונאבקת בכל כוחי. אודה לעזרה. תודה מראש.....

26/08/2014 | 23:04 | מאת: בתאל

בנוסף אני אציין כי נהיה לי טחורים ההולכים ושבים בעקבות המאמץ אני מניחה... :/

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול