תרופה בטוחה?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/08/2014 | 08:35 | מאת: צופית

הומלץ ע"י רופא גסטרו לקחת תרופה בשם רזולור. התחלתי לקחת ואמנם היא אכן מקלה עלי ולפעמים אף ממש משמעותית. כשניסיתי לקרוא קצת מה זו התרופה הסתבר לי שהיא כלל אינה מאושרת ע"י ה - FDA ואחת הסיבות לכך היא שבמיקרים בבעלי חיים נמצא כי התרופה גורמת לסרטן. דבר זה נשמע די מבהיל האם נתנו תרופה לפני שבדקו כמו שצריך שהיא בטוחה. האם בלקיחת התרופה אני בעצם עושה "עיסקה עם השטן"??? אודה מאוד אם תוכל להבהיר ומקווה להסיר את החששות... תודה

צופית שלום התרופה בטוחה אינני יודע מהיכן שאבת את המידע הזה בספרות הרפואית המקובלת אין דיווחים על סיכון מוגבר של ממאירויות כלשהן מהשימוש ברזולור יש תרופות טובות ובטוחות רבות שאינן רשומות ב - FDA - זו אינה "תעודת כשרות" אוניברסלית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול