רזולור

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/08/2014 | 13:42 | מאת: משה

בעלון לרוקח המצורף לתרופה "רזולור" מצוין כי היא מיועדת לנשים בלבד ולא לגברים. מה הסיבה לכך? האם יש לכך חשיבות אמיתית? האם התרופה מיועדת שימוש קבוע בדומה ל- "נורמלקס" אותו אני נוטל על בסיס קבוע? האם ניתן להשתמש בשני התכשירים בו זמנית? אני מצרף קישור לעלון לרוקח של "רזולור". http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/alonim/Resolor-PT_1385027867069.pdf

משה שלום 1. מיעוט גברים המשתתפים במחקרים 2. אין הגיון לשלב את 2 התכשירים. מצא אחד מהם ורק אם אינו עוזר עבור לשני

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול