עזרה בנוגע לעצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

14/08/2014 | 01:07 | מאת: איילת

שלום. בתי בת ה- 16 החלה לסבול לאחרונה מעצירות בעקבות נטילת תוספי ברזל (היא צמחונית). היא הפסיקה את הטיפול באמצע בעקבות העצירות, אבל במהלך השבועיים- שלושה האחרונים היא לוקחת משלשלים (בלעדיהם לא מצליחה להתפנות כמעט ובכלל). התייעצתי עם מספר חברות, והן אמרו שיש אפשרות שמדובר בעצירות כרונית. אז ראשית, מהי עצירות כרונית? שנית, אם אכן מדובר בזה, מהם דרכי הטיפול? שלישית, האם ניתן למות מכך? תודה רבה.

איילת שלום כל התורה על רגל אחת... עצירות כרונית קיימת לפחות חצי שנה מהם לפחות 3 חודשים ברציפות טיפולים רבים ומגוונים בהנחה שהסיבה לעצירות שפירה - לא מתים ממנה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול