רזולור - דרכי שימוש

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/08/2014 | 13:02 | מאת: שוש

אני סובלת מעצירות כרונית רבת שנים ומסמנים לצניחת רקטום. הרופא המליץ לי לקחת רזולור בבקר. בתחילה 1 מ"ג ואח"כ 2 מ"ג. שאלותיי: מדוע דווקא בבקר ולא בלילה לפני השינה? האם לקחת על בטן ריקה או אחרי אוכל? האם צניחת הרקטום עלולה לפגוע ביעילות כדור ואולי אפילו לפגוע? ושאלה אחרונה - מה הם סימני הלוואי המדאיגים ביותר הנלווים לתרופה זו? באילו מערכות זה עלול לפגוע? תודה

שוש שלום כל מה שרצית לשאול את הרופא המטפל ולא העזת... אין משמעות לשעת נטילת הרזולור למעט נוחות אישית. לא משנה לפני או אחרי אוכל. אין קשר לצניחת החלחולת כאב ראש \ בחילה \ שלשול בד"כ אין פגיעה במערכות אחרות. יש להזהר בחולי כבד \ כליות

02/12/2014 | 05:42 | מאת: גלית

האם התרופה עלולה לגרום לחוסר השפעה או נטרול של תרופות אחרות?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול