עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/08/2014 | 16:40 | מאת: ניר

שלום, לפני שבועיים כמעט התחילה לי עצירות אבל היו יציאות, אחרי יום יומיים לא היו לי יציאות ל3 ימים.הרופאה הביאה לי אבילאק השתמשתי במנה אחת שתיים והיציאות חזרו והתחלתי לאכול יותר סיבים ויוגורט ומאז יש לי יציאות יומיות אבל יוצאות כגושים קטנים-בינוניים ואני לא מבין למה... אין לי כאבים או משהו אבל הבטן קשה מה הבעיה? בן 15

ניר שלום אירע אצלך שינוי בתפקוד המעי. צריך לתת לו להתאושש מבחנת התפקוד היום-יומי. הרבה באכילת ירקות ופירות ושתיית מים. מקווה שאתה פעיל גופנית

10/08/2014 | 20:17 | מאת: ניר

תוך כמה זמן זה יעבור?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול