האם קיים הסבר ?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/08/2014 | 11:20 | מאת: גלית

שלום, מבקשת את דעתך. ללא אבחון מסודר. שמתי לב לאורך השנים שאם קורה לי משהו קשה נפשית במיוחד אחרי כחודשיים מופיעה עצירות קשה וזה כל פעם הולך ומחמיר ולא מסתדר. עכשיו זה כבר בלתי נסבל גם עם משלשלים חזקים. יודעת שקיים כזה דבר מעי רגיז אך האם יתכן שלוקח לו כל פעם חודשיים להגיע ? מדוע זה קורה ומדוע אין התגובה מידית ? האם רזולור שמוזכר כאן הרבה עשוי לסייע ? תודה

גלית שלום מתח נפשי\משברים הם תהליכים ממושכים והאפקטים הפיזיולוגיים שלהם יכולים להיות נדחים עד כדי כך שרוב האנשים אינם מזהים את הקשר

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול