בעיות מעיים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/07/2014 | 09:42 | מאת: איתי

האם רזולור יאושר גם לגברים? מה ההבדל בין רזולור לתרופה בשם לינקלוטייד האם קיימת בארץ? אם לא מדוע האם היא "מסוכנת" יותר? בעייתית יותר? איזו תרופה עדיפה? מדוע (למרות שכרגע לנשים בלבד) ממליצים על רזולור אחרי שניסו את כל המשלשלים האפשריים - משלשלים הרי תמיד נאמר שעלולים לגרום לנזק בילתי הפיך למעי ואילו תרופות מהמשפחה של רזולור אןם אני לא טועה לא גורמות לזה - אם כן מדוע יש לסכן את החולה אם יש משהו שגורם פחות נזק? תודה

איתי שלום אינני יודע אם תאושר בישראל לגברים. הסיבה היא שרוב המשתתפים במחקרים הן נשים כך שכל האינפורמציה קיימת בעיקר לגביהן... לגבי שאר התרופות המתקדמות - פשוט לא יובאו לישראל אין תרופה שאין פוטנציאל לנזק בשימוש ממושך - גם רזולור או כל תרופה אחרת. רוב הדברים שנאמרו על הפוטנציאל המזיק במשלשלים אינם מדוייקים \ אינם נכונים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול