אג'יולקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/07/2014 | 09:50 | מאת: ישראל

אני בן 76, סובל מעצירות קשה מזה קרוב לשנה.כל הבדיקות תקינות,כולל קולונוסקופיה.לקחתי בנפייבר ,שעזר לי עד לפני כחודש והפסיק לעזור. הרופאה רשמה לי אג'יולקס,ואולם ראיתי בפרסומים שאין לקחת תרופה זו ליותר מ-7-10 ימים. האם ניתן לקחת תרופה זו לזמן ממושך? ואם לא -אז מה?נורמלקס?משהו אחר? תודה על תשובתך.

ישראל שלום בניגוד לאמור על התוית - אין מניעה משמוש ממושך באגיולקס במינון הגיוני עדיף בקבוצת הגיל שלך נורמלקס אם עוזר

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול