תרופה folex new 400 mg

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

14/07/2014 | 19:35 | מאת: עדנה

שלום, היום הסתבר שיש לי לראשונה מחסור בברזל.אני בת74 ובשנה שעברה 2 אישפוזים בשל דיברטיקוליטיס. הרופאה המליצה להתחיל בתרופה זו אך אמרה שעלולה לגרום לעצירות שאני יודעת שאסור לי להסתכן בעצירות!! האם אתה מסכים איתה? האם יש תוסף ברזל שאתה ממליץ או מה שלא יגרום לעצירות? אוכלת מאוזן פירות ירקות עם כי כמעט לא תרד\ברוקולי ולוקחת ויטמיןB,חומצה פולית, אומגה 3, סידן למציצה- כל אחד מהם 1 ליום. האם כדאי גם לקחת 1 אספירין? מומלץ לגילי? תודה רבה עדנה

עדנה שלום 1. יש לברר אנמיית חסר ברזל עד תומה 2. אין מניעה לקחת פולקס. לא בכל אחד יש תופעות לואי של עצירות 3. תכשירי ברזל שאולי אינם גורמים לעצירות - ברזל עדין \ אקטיפרין F 4. לגבי אספירין - רופא מטפל המכיר אותך יקבע את הצורך. תרופה זו יכולה לגרום לדמם ממערכת העיכול

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול