שלום רב דוקטור :)

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/06/2014 | 14:18 | מאת: צילי

אני בחורה עם נכות קלה ובגלל זה לא פעילה בגלל כאבים כרוניים ניתנו לי תרופות שגורמות לעצירות ובמשך ארגע שנים השתמשתי במשלשלים, בחמשת החודשים האחרונים הייתי בלי במשלשלים ואכלתי הרבה לירות והעניין פחות או יותר הסתדר לא בצורה נורמלית אבל לא הייתי לגמרי במצב קשה, הפסקתי גם עם המשכיח הפכפכים בתקופה זו, היום הבעיה חזרה בלי שאקח אף תרופה כבר כמה חודשים, האם יכול להיות שנזק מהתמכרות למשלשלים לא יתבטא במשך כמה חודשים ופתאום יצוץ מחדש בלי שינוי באורח החיים או בלי לקיחת תרופות? או שזה כנראה סתם משהו נקודתי? לפני ההתמכרות למשלשלים לא הייתה לי בעיה רצינית רק מידי פעם ואז לקחתי משלשל אבל הפעם אני לא רוצה על מנת לא לחזור לסורי

צילי שלום ממליץ לך למצות כל אמצעי תזונתי לפני נטילת משלשלים. אם את זקוקה למשלשל - הייתי עושה זאת רק על בסיס צורך ולא בקביעות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול