עצירות לאחר מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/06/2014 | 22:58 | מאת: אירית

עברתי מעקף קיבה 8.6.2014 ממש ניתוח טרי + בקע סרעפתי. סובלת מעצירות. האם אפשר לאחר הניתוח זמן קצר ממני לקחת לקסעדין נגד עצירות? האם זה לא מזיק לאחר שני הניתוחים הללו? האם זה לא מזיק לכיס הקיבה להשקה לא מנפת את הכיס? אשמח לתשובות

אירית שלום העצירות נובעת ככל הנראה מהניתוח ושינוי בהרגלי התזונה הקבועים. ממליץ למצות כל אמצעי תזונתי לפני שימוש במשלשלים. לקסעדין נראה לי פתרון מעט אגרסיבי. ממליץ על נורמלקס \ קונסיל \ בנפייבר

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול