גזים ועצירות אצל אדם מבוגר וסיעודי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/04/2014 | 22:13 | מאת: איש אחד

שלום, אבי אדם מבוגר, סיעודי המרותק למיטה מספר שנים ואינו מתקשר. סובל מבעיות קשות ביציאה והצטברות גזים , תופעות המפריעות לו מאוד. לוקח פרפין, נורמלקס ואוכל גביע אקטיביה מידי יום. לא ניתן לתת לו כדור מבלי לרסק. מה ניתן לעשות (לא חוקן - אם בכלל רלוונטי)ולו כדי להקל (הוא נוטל תרופות אחרות)? כדורים שונים שבדקתי מציינים בפירוש שאין לרסק ו/או מפתחים תלות ו/או עלולים לגרום לתופעות לוואי (והוא אינו מתקשר). אציין שהוא אוכל אוכל מגורד ומרוסק כשגם האכילה "לא משהו". תודה.

איש אחד שלום לא הייתי מוסיף על הטיפול שמקבל אביך. אולי מעלה מינון נורמלקס ל - 2 מנות ביום לפי הצורך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול