נורמלקס - לפני או אחרי האוכל? דחוף!

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/04/2014 | 21:52 | מאת: תומר זיו

שלום לכם. יש לי שאלה, יש שוני בין לקחת נורמלקס לפני האוכל/ארוחה או אחרי? צריך לקחת לפני? זה משנה? או שזה לא משנה מתי לקחת ... למשל אני רגיל תמיד לקחת לפני ארוחה כבדה כמו פיצה למשל, והיום אכלתי פיצה ושחכתי לקחת נורמלקס לפני, שעה לאחר שאכלתי ניזקרתי ששחכתי לקחת נורמלקס, התבאסתי מאוד.. למשל אפשר לקחת בערב אחרי כול הארוחות וללכת לישון? תודה, ויום טוב.

תומר שלום אין משמעות לשעת לקיחת הנורמלקס. עשה זאת לפי הנוחות שלך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול