השוואה מול אבילאק

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/04/2014 | 16:10 | מאת: אלי

שלום רב, אבא שלי בן 81 משתמש קבוע באבילאק. לאחרונה קיבלתי המלצה על המוצר שלכם נורמלקס. אשמח אם תוכלו להשוות ולציין מהם ההבדלים בין המוצרים הללו. אני מודע לעובדה שאתם מייצגים את נורמלקס, אבל אשמח לתשובה מקצועית ואובייקטיבית ככל שניתן, בסופו של דבר מדובר בבריאות. תודה מראש, אלי

16/04/2014 | 11:14 | מאת: אורית

אלי שלום, הפורום מנוהל ע"י רופא, והוא אינו עובד בחברתינו. אם תרצה תשובה מאיתנו אתה מוזמן להיכנס לאתר של נורמלקס ולהרים טלפון או לשלוח מייל...נשמח. חג שמח!

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול