נורמלקס למי רגיז וטחורים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/03/2014 | 08:27 | מאת: טיטי

שלום יש לי מעי רגיז , אני מטפלת כרגע בטחורים מדממים , מספר פעמים ביום יציאה , אבל לא רכה , לא ממש עצירות , האם נורמלקס מתאים לריכוך הצואה וכך יהיה פחות לחץ על הטחורים ? אני מטופלת כרגע באופן הומהופטי. מודה על התשובה מראש .

טיטי שלום הנורמלקס אכן יכול לרכך את מרקם הצואה. אם את מתאמצת ביציאה וגורמת לדמם רקטלי יש מקום לשקול הוספת נורמלקס \ תכשיר אחר

27/03/2014 | 20:18 | מאת: titi

תודה רבה

27/03/2014 | 20:34 | מאת: titi

ברשותך שאלה נוספת: בבוקר יציאה ממש תקינה , הבעייה מתחילה מהצהריים , מתי לצרוך את הנורמלקס ? מודה שוב

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול