עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/03/2014 | 19:33 | מאת: תמי

שלום רב. הייתי אצל גסטרו ונאמר לי שיש לי מעי רגיז. הבטן שלי הייתה נפוחה כל הזמן, היו לי גזים, הבטן כל הזמן הייתה בפעילות, היו לי מעט מאוד יציאות. הרופא נתן לי נורמלקס וקולוטאל ואמר לי לא לעשות שינוי דרמטי בתזונה. בימים הראשונים לקחתי רק נורמלקס (בערך 5 ימים) ואז לקחתי קולטאל (10 ימים). אמנם כל התופעות ירדו בצורה משמעותית אבל אני עדין בקושי הולכת לשירותים, לפעמים אני מרגישה שאני צריכה לשירותים אבל לא יוצא שום דבר. בשבוע האחרון המעטתי מאוד את כמות הקמח והגבינות (אני אוכל אורז ותפוח אדמה מדי פעם) ועדין לא מצליח לי כלום. מיואשת ממש

תמי שלום זו המשמעות של מעי רגיש. ממליץ על יעוץ דיאטטי. אם אין הקלה ניתן להעלות את מינון הנורמלקס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול