נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/03/2014 | 01:54 | מאת: דניאל

שלום רב מה עושים במידה ומינון מקסימלי של נורמלקס לא מספיק עוזר? האם במקרה זה ניתן לעלות עוד במינון אל מעבר למנון המקסימלי שרשום וזאת עד לקבלת תוצאה טובה? האם זה בטוח והאם היעילות עשויה לגדול? שמעתי למשלעל אנשים שנוטלים מדי יום מינון כפול מהמינון המקסימלי ליום. בתודה מראש

דניאל שלום אני לא יכול להמליץ מעבר למינון המקסימלי של החברה החומר עצו (PEG 3350) נלקח על בסיס חד פעמי כהכנה לקולונוסקופיה במינון גבוה יותר

23/04/2014 | 16:07 | מאת: דניאל

אז בעצם אי אפשר יותר מ17 גרם ליום שזה המינון המקסימלי המומלץ כפי שהבנתי מהכתוב על הקופסה? בתודה

31/03/2014 | 11:27 | מאת: רעות

הפסקתי לקחת ופשוט עברתי לטיפול טבעי עם תוסף תזונה מגנזיום ציטראט שמאוד מקל על העצירות. לא ממליצה לקחת במינון שהוא מעבר למה שההוראות מציינות- סתם יכול לגרום לנזקים מיותרים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול