שקע עמוק בגב שגיליתי בימים האחרונים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

13/12/2016 | 19:05 | מאת: אתי

שלום רב דר דווידויץ היקר! בת 52 הייתי אצלך עם תוצאות mri צווארי וגב תחתון לפני כשנה ויש לציין שקיימת הפוגה ארוכה ומשמעותית עם כאבי גב תחתון וצוואר ואמרת לי שאלו שינויים ניווניים ואני לא בשביל ניתוח בכלל . מה שמדאיג אותי בימים האחרונים שגיליתי שקע עמוק בגב באיזור של המותן ומעל(קצת לפני אמצע הגב) . רציתי לשאול האם קשור בבלט דיסק בגב תחתון ? ממה נוצר השקע הזה ? האם זה דבר שיכול להחמיר ? פיזיותרפיה אולי ? יש לציין שבמסגרת עבודתי אני הולכת המון (אחמ"שית מפקחת) . אפילו לא קבעתי תור לאורטופד שלי , סומכת יותר על התשובה שלך!! אשמח לשמוע חוות דעתך על השקע הזה ... תודההה ☺

שלום רב, הסיבות יכולות להיות רבות החל מניוון שרירי הגב או התכווצות שרירים במקומות שונים, גלישה של חוליות וכו... ממליץ שתראי אורטופד ואפילו צילום ע"ש מותני צדדי פשוט.

14/12/2016 | 04:26 | מאת: אתי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק