כאבים אחרי ניתוח דיסקטומי מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/12/2016 | 00:07 | מאת: מיכל

שלום. ב23.11.2016 עברתי ניתוח דיסקטומי מותני להוצאת החומר שדלף מהדיסק הפרוץ בגובה l5-s1. במשך כחצי שנה סבלתי מנימול,התכווצויות שרירים ופשוט חוסר היכולת להתנייד לבד בכוחות עצמי. כמה ימים אחרי הניתוח התחלתי להרגיש מין דקירות חזרות בירך ימים היכן שהיו ההקרנות כתוצאת מפריצת הדיסק וגם התחילו כאבים באגן שמאל . האם זה נורמאלי שמצב כזה יקרה ??

ככל הנראה מדובר בשלבי החלמה, ההחלמה העצבית יכולה להארך שבועות וחודשים.

15/12/2016 | 21:04 | מאת: מיכל

שלום. לאחר כשבועיים אחרי ניתוח דיסקטומי L5-S1 התחלתי להרגיש מין התכווצויות מוזרות בגב באיזור הניתוח וסביבו והן מלוות בדקירות כמו מין מתיחה כזו ולפעמים גם תחושה של צמרמורת האם הדבר הזה נגרם כתוצאה מהחלמה אחרי הניתוח? וכמה זמן בערך ההחלמה הזו יכולה להארך ?. תודה מראש

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק