יישור של הלרדוזיס ................................

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/11/2016 | 03:17 | מאת: מאיה

שלום רב דר דוידוביץ, הנני בת 34, שנה לאחר כריתת מעי דק, התחלתי להרגיש נימול בגפיים, מגרנות בצד שמאל. תוצאות צילום יישור של הלרדוזיס, היצרות קלה בין החוליות בגובה של C6-C5.ה EMG תקין. לפני 4 שנים עשיתי פיזיותרפיה על צוואר תפוס אך ללא ידיעה שמדובר בתופעה הזו. האם ניתוח הכרחי? האם יכול להיות שמדובר בגידול? מה התנהלות במצבים כאלו? תודה מראש

על איזה ניתוח בדיוק את מדברת? רצוי לבצע MRI של ע"ש צווארי ולהגיע לייעוץ

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק