כאב צוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/11/2016 | 20:32 | מאת: מאור

שלום דוקטור. רציתי להתייעץ איתך בנוגע לכאבי צוואר בצד ימין שמקרינים לכתף וחולשה ביד עם מיגרנות, חוסר יכולת לישון כמו שצריך עד שאני מוצא תנוחה נוחה לצוואר לוקח זמן ולפעמים הלחץ ממש מתגבר עד שיש לי ממש כאבי ראש חזקים שאני לא נרדם. אציין שלפני 3 שנים נפגעתי חזק מאוד בראש ממכונה שהייתה מעליי ומאז אני סובל מהצוואר. בשנתיים האחרונות הכאב ממש החמיר וזה מגיע למצב שמרוב חולשה נופל לי דברים מהיד. עשיתי אחרי הפגיעה רנטגן בצוואר ולא נמצא דבר מלבד שינויים קלים בc5 . ביקשתי לאחרונה מהרופא צילום סיטי והוא אמר שנעשה אולטראסאונד כתף כי יכול להיות שזה קרע על אף שהכאבים מגיעים מהצוואר. האולטראסאונד תקין לחלוטין אך הרופא משפחה והאורטופד מתעקשים לא לתת לי הפניה לצילום סיטי ולי חשוב מאוד לדעת ממה אני סובל ואני חושב שזו זכותי. אז השאלה שלי היא האם זה יכול להיות פריצת דיסק בצוואר ? והאם רופא מומחה לעמוד שדרה עם השתתפות כספית יכול לתת הפניה לסיטי או שרק המלצה לצילום? תודה רבה על העזרה דוקטור.

תגיע לפגישת ייעוץ. אם לפי הבדיקה תהיה הצדקה תקבל הפנייה לבדיקת MRI.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק