פיענוח תוצאות C.T עמוד שידרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/11/2016 | 10:36 | מאת: מאיר לוגסי

עמוד שידרה צווארי: c3-c4 בלט דיסק דיפוזי גורם לחץ על קדמת השק הדורלי. c4-c5 דיסקופטיה, בלט דיסק דיפוזי גורם לחץ על קדמת השק הדורלי.שינויים ניווניים של מפרקים אונקו ורטברלים. c5-c6 דיסקופטיה,בלט דיסק דיפוזי גורם לחץ על קדמת השק הדורלי. שינויים ניווניים של מפרקים אונקו ורטברלים. עם היצרות של תעלה נאורלית שמאלית. c6-c7 דיסקופטיה, בלט דיסק דיפוזי גורם לחץ על קדמת השק הדורלי.שינויים ניווניים של מפרקים אונקו ורטברלים.

מה הבעייה?

13/11/2016 | 08:15 | מאת: מאיר לוגסי

בוקר טוב ושבוע טוב. מגבלה בתנועות הצוואר בעיקר לצד שמאל, כאב חד וקשה כאשר אני קורא(עיתון, פלאפון...)מטווח קצר ונאלץ להרים את הראש. בעת הרמה והורדה של הראש נשמעים מעין "קליקים". לתשובתך אודה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק