עמוד שידרה צווארי ומותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/10/2016 | 13:02 | מאת: מאיר לוגסי

ב 4/3/16 ביצעתי ct עקב כאבים בירך שמאל ובעיות צוואר עד כדי מגבלה בתנועה וכאבים. להלן תוצאות הבדיקה: עמוד שידרה צווארי: c3-c4 בלט דיסק דיפוזי גורם לחץ על קדמת השק הדורלי. c4-c5 דיסקופטיה, בלט דיסק דיפוזי גורם לחץ על קדמת השק הדורלי.שינויים ניווניים של מפרקים אונקו ורטברלים. c5-c6 דיסקופטיה,בלט דיסק דיפוזי גורם לחץ על קדמת השק הדורלי. שינויים ניווניים של מפרקים אונקו ורטברלים. עם היצרות של תעלה נאורלית שמאלית. c6-c7 דיסקופטיה, בלט דיסק דיפוזי גורם לחץ על קדמת השק הדורלי.שינויים ניווניים של מפרקים אונקו ורטברלים. עמוד שידרה מותני: l4-l5 בלט דיסק דיפוזי גורם לחץ על קידמת השק הדורלי. l5-s1 דיסקופטיה ושחיקת הדיסק עד לדק. בלט דיסק דיפוזי גורם לחץ על קידמת השק הדורלי. אשמח לקבל פיענוח והמלצות בהקדם. תודה מראש. מאיר

31/10/2016 | 10:03 | מאת: מאיר לוגסי

דר' שלום וברכה. אשמח מאוד מאוד לקבל את חוו"ד בנושא הנ"ל שכן ארצה מאוד להגיע ליעוץ או טיפול. תודה מראש. בברכה מאיר לוגסי

ה CT אינו מסביר את הכאב, תזדקק לMRI של עמוד השדרה המותני.

06/11/2016 | 08:33 | מאת: מאיר לוגסי

בס"ד ראשית תודה רבה על התייחסותך וסבלנותך. מבקש הבהרה לגבי עמוד שידרה צווארי, האם ישנה דרך להקל ולהטיב עימי בעיניין עמש"צ? מה אומר ה C.T בעיניין? תודה מראש

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק